Handelsbetingelser

Gyldig pr 2017/09/13

Som fysisk person som handler på Figurgrossisten Sweden registreret i det svenske selskabsregistret Bolagsverket og Skatteverket, svensk virksomhed med registreringsnummer 910625-0054 og momsnummer SE910625005401 er du dækket af Konsumentkøbeloven, Konsumenttjenesteloven og loven om distanseaftale og aftale udenfor forretningslokaler i det svenske landet.

Gyldighed
Figurgrossisten Sweden almindelige handelsbetingelser for enkeltpersoner og virksomhedsejere kommer fra ovennævnte dato og erstatter alle tidligere offentliggjorte vilkår og salgsbetingelser. Varer præsenteret på Figurgrossisten Sweden nettsted udgør Figurgrossisten Sweden sin ordinære sortiment. Ved nogen forskel mellem begreberne af produktpriser angivet på Figurgrossisten Sweden hjemmeside og i andre publikationer såsom kataloger, er information på hjemmesiden som gælder.

Pris og betaling
Priserne på Figurgrossisten Sweden hjemmeside opdateres i realtid og vises både eksklusive og inklusive moms.
Priserne er angivet i svenske kroner og fragt legges på hver ordre som nedenfor.

Figurgrossisten Sweden har ret til at ændre priser på hjemmesiden og  i andre publikationer uden varsel. Mellem Figurgrossisten Sweden og kunde gælder den aftalte pris medmindre andet er aftalt.
Salget sker mod et kreditkort, fakturabetaling, direktebetaling med Trustly eller PayPal.

Salget kan ikke gøres til mindreårige eller kunder under 18 år. Levering sker kun til følgende lande Sverige, Norge, Danmark, Finland.
Bestillinger som ikke er udløst opkræves et gebyr på 600 SEK inklusive moms til dækning af Figurgrossisten Sweden gebyrer for forsendelse og administration.

Når en ordre er modtaget  vil en bekræftelse på modtagelsen være send til kunde via e-mail. Bekræftelsen på modtagelsen repræsenterer information om indholdet i ordren. Når ordren er afsendt fra Figurgrossisten Sweden sit lager vil kunden modtage en e-mail sammen med kvittering at ordren er på vej.

Ved åbenlyse fejl såsom forklaringsfejl eller lignende med hensyn til pris eller produktoplysningerne i bekræftelsesmailen eller kvittering, har Figurgrossisten Sweden ret til at korrigere pris eller oplysninger, hvorefter den nye ordrebekræftelse og kvittering er sendt ud. Kunden har ret til at annullere ordren uden omkostninger hvis korrektioner ikke accepteres.

Forsendelsesomkostninger
Fragt vil blive tilføjet til alle ordrer. Den samlede forsendelsesomkostninger beregnes ved fakturering af ordren hvor det bestemmes om varerne kan sendes via figurgrossisten fragt eller med nogen af følgende distributør og service: DHL SERVICE POINT eller DHL PAKET/PALL (DHL PAKET, DHL STYCKE, DHL HOME DELIVERY, DHL PALL, DHL EUROCONNECT), DHL PARCEL CONNECT, DHL PAKET EXPORT OG UPS STANDARD.

Levering
Bestilling af tilgængelige produkter som er på lager, modtaget før kl 10:00 afsendes normalt samme dag. Ordrebekræftelsen vil kun blive sendt via e-mail og til den adresse som er angivet på ordren.

Leveringstid angivet til 2-5 hverdage i webshoppen betyder, at det tager mindst fra det tidspunkt din ordre ankommer, indtil den er tilgængelig til afhentning eller levering.
Leveringstiden angivet i uger betyder, at produktet kan have en længere leveringstid, der det er mindst 1 uge og højst 8 uger.
Forventet leveringstid vises på hvert enkelt produkt og er en dato som kan afkortes betydeligt.

Din ordre er leveret til din dør eller til den nærmeste servicepoint afhængigt af fragtmetode du vælger.

Figurgrossisten Sweden bærer risikoen for varerne indtil varerne leveres til kunden.

Butik
Figurgrossisten Sweden opererer kun internetsalg og har derfor ingen fysisk butik.

Ændring af ordre
Som privat kunde har du mulighed at ændre din ordre før det er pakket af Figurgrossisten Sweden. Ændringer kan foretages via telefon +46 77 421 88 33 eller via e-mail: order@figurgrossisten.dk. Efter at ordren er pakket kan ikke ændringer gøres.

Annullering
Som privat kunde har du mulighed for at annullere din ordre uden beregning indtil varen er pakket af Figurgrossisten Sweden. Afbestilling skal meddeles Figurgrossisten Sweden via e-mail order@figurgrossisten.dk senest 2 dage efter at bestilling blev 
oprettet.

Uafhentede forsendelser
For forsendelser som ikke afhentes og ikke aflyses og blevet returneret til Figurgrossisten Sweden debiteres et gebyr på 600 SEK inklusive moms til dækning af Figurgrossisten Sweden transport og administrationsomkostninger.

Garanti
Garantien periode er 12 måneder for hele Figurgrossisten Sweden rækkevidde. Garantikrav håndteres forskelligt afhængigt af arten af varerne. I nogle fælder håndteres sag om garanti fra producenten eller disse værksted. I andre tilfælde håndteres garantihenvendelser direkte af Figurgrossisten Sweden. Kontakt os venligst for garantiforpligtelser omkring det produkt du er interesseret i før køb hvis du er i tvivl.

Fysisk person (individuel) fortrydelsesret vid afstandaftale
Den fysiske person har i henhold til loven (2005: 59) enig forbrugerbeskyttelse ved distansaftale og boligsalgetaftale i nogle tlfeller ret til at fortryde et køb gennem at til Figurgrossisten Sweden sende en besked om dette inden 14 dage (eller eventuelt inden 7 arbejdsdage) fra den dag den fysiske person har modtaget varen eller en væsentlig del af denne. Når du fortryder dit køb skal du få dine penge tilbage så hurtigt som muligt eller inden 30 dage efter modtagelsen. Retten omfatter ikke virksomheder.

Hvis du vil bruge fortrydelsesretten anbefales det at bruge vores returnering/klage side eller kontakte Figurgrossisten Sweden kundeservice. Når du kontakter os vil du gi os ordrenummeret for at identificere købet og administrering af tilbagekøb. Ved returnering står kunde for risikoen af skader på produkt.

Hvis du ønsker at sende varerne selv uden forudgående kontakt med Figurgrossisten Sweden skal bruge følgende adresse.

Figurgrossisten Sweden
Kungsleden 9
286 95 Eket
Sverige

Produktet skal være ordentligt forseglet (helst i samme emballage som det blev leveret fra Figurgrossisten Sweden), transportskader som følges af mangelfuld emballage debiteres dig som kunde.

Varer som leveres på paller skal, hvis de returneres læsses på palle for at forhindre sakde af produktet under transport.

Åbent køb
Åbent køb af varer gælder enig med distanseaftale op til 14 dage fra modtagelsen af ordren.

Klager
Hvis en vare er fejl (ang. transportskader, se nedenfor), skal du klage det til Figurgrossisten Sweden. Du bør undersøge alle varer omhyggeligt ved modtagelse for at sikre dig at de er raske og ikke har nogen skader og at de har de egenskaber du forventet dig.

Du kan registrere klage via vores returnering/klage side eller ved at ringe til vores kundeservice. Angiv ordrenummeret og grund til klage for at få et returningnummer og et forudbetalt returforsendelsesetiketten for returnering af klaget produkt. Formålet med den returneringsnummer er at lette identifikation og administration af returnering.

Bemærk, at modtagelse af returneringsnummer og forsendelsesetiketten er ikke sidestillet med den godkendte klage. Ved brug af modtaget forsendelsesetiketten fra Figurgrossisten Sweden skal varerne vare leveret senest 14 dage efter modtagelsen af returneringsnummer.

Returneringsprodukte skal helst returneres i deres originale emballage eller andre passende emballage til produktet og godt pakket med godkendt ydre emballage af posten (f.eks. brun bølgepap boks). Transportskader på grund af utilstrækkelig emballering vil blive opkrævet af dig som kunde. Figurgrossisten Sweden kontrollerer de indsendte produkter efter dit fejlbeskrivelse, det er derfor  en fordel hvis fejlbeskrivelse er så omfattende som muligt. Hvis varerne findes ikke at være fejl vil du blive opkrævet et gebyr på 600 SEK inklusive moms for at dække Figurgrossisten Sweden udgifter for tilbagelevering.

Transportskader skal anmeldes samme dag som kunden har modtaget sendingen til Figurgrossisten Sweden gennem vores returnering/klage side eller gennem at ringe vor kundeservice. Du bør ikke under nogen omstændigheder modtage en pakk som vises beskadiget ud, selv hvis du tror at indholdet er ubeskadiget! Hvis du opdager skader efter du åbnet pakken ska du klage omgående til Figurgrossisten Sweden.

Ansvar for fejl
Ligger det et fejl som Figurgrossisten Sweden er ansvarlig for, forpligter sig Figurgrossisten Sweden at afhjælpe fejl 
til sin regning gennem reparation, erstatning eller refundering af købsprisen hvis dette kan ske uden væsentlige udgifter eller ulejlighed for Figurgrossisten Sweden. Figurgrossisten Sweden ansvar til følge af fejl i produktet er begrænset til det som står i disse generelle handelsbetingelser og det som er angivet i konsumentkøbeloven (1990:932). Figurgrossisten Sweden er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte for eksempel - men ikke begrænset til- leveringsforsinkelser, skadelige egenskaber af varerne, produktansvar, tab i virksomhed eller anden økonomisk skade.

Bemærk venligst at support og fejlrapportering kan være på engelsk for nogle producenter, i nogle tilfælde kan fejl anmeldelsen foretages kun via e-mail eller hjemmeside.

Personoplysninger
Figurgrossisten Sweden er ansvarlig for de oplysninger du giver til Figurgrossisten Sweden. Dataene lagres for at kunne opfylde vore forpligtelser til kunden samt til markedsføringsformål. Du kan altid ændre dine oplysninger (inklusive afmelding af katalog og direct mail) ved at logge ind på vore websted med den e-mailadresse og adgangskode du har valgt.

Kundekonti
Loginoplysninger (brugernavn og adgangskode) til kundekonti hos Figurgrossisten Sweden hjemmeside skal forvaltes så de ikke kommer til uautoriserede personer. Hvis du giver dine loginoplysninger til nogen bekræfter du at personen er berettiget til at afgive ordrer i dit navn og at du er ansvarlig for sådanne ordrer. For kundekonti for juridiske enheder anses alle personer som har adgang til de loginoplysninger til kontoen kompetente til at placere ordrer for den juridiske persons vegne. Hvis du tror at en uautoriseret person har adgang til dine loginoplysninger er det dit ansvar at straks underrette dette Figurgrossisten Sweden og ændre din adgangskode.

Andre
Fakta og prisoplysninger er givet med reservation af typografiske fejl, leverandør prisstigninger, ev. fejlagtigt angivet tekniske specifikationer, m.fl., samt for udsolgte produkte.
Alle de navne, betegnelser, etc. som vises på Figurgrossisten Sweden websted er og kan være i markedsføringsformål.
Herved give oplysningerne repræsenterer og manifesterer ikke til løfte om brugervenlighed, egnethed, garanti osv annen end hvor det direkte er angivet.
Figurgrossisten Sweden forbeholder sig ret til at ændre alle oplysninger, inklusive -men ikke begrænset til- priser og produkt tilbyder uden forudgående varsel.
Hermed kan den offentliggjort fakta og prisoplysninger, dokumenter, grafik, etc. indeholde tekniske og/eller grafiske og typografiske fejl. Figurgrossisten Sweden fralægger sig ethvert ansvar med hensyn til sådanne oplysninger som henvises til oplysninger og/eller dokumenter inden eller knyttet til denne publikation.
I tilfælde af tvist følger Figurgrossisten Sweden klagebestyrelsens anbefalinger.
Nuværende tilbud er gældende så længe længe lager varer, hvis ingen andet er angivet.

Denne publikation på serveren http://figurgrossisten.dk leveres i oplysninge rækkefølge og "som den er" uden garanti af nogen art, inklusive, men ikke begrænset til stiltiende garanti om brugbarheden til såvel generelle som specifikke formål og mål.

Fakta og priser, dokumenter og knyttet grafik på denne server kan indeholde tekniske og/eller grafiske og typografiske fejl. Figurgrossisten Sweden fralægger sig ethvert ansvar i forbindelse med en sådan  fejl i denne server samt andre oplysninger og/eller dokumenter indenfor eller i tilknytning til denne publikation. Oplysningerne heri kan ændres med jævne mellemrum.
Figurgrossisten Sweden forbeholder sig ret til at ændre alle oplysninger, herunder - men ikke begrænset til- priser og produkttilbud uden forudgående varsel og retten til at foretage forbedringer og/eller ændringer i nogen form i indhold på denne server uden forpligtelse til at gi oplysninger af den på specifikke placering.

Figurgrossisten Sweden og/eller deres respektive leverandører er ikke ansvarlige at oplysningerne i de dokumenter og knytte grafik på denne server er egnet til ethvert formål. Alle sådanne dokumenter og tilbehør leveres "som de er" uden garanti af nogen art. Figurgrossisten Sweden er ikke ansvarlig under nogen omstændigheder for nogen indirekte, skader eller andre følgeskader til følg af umuligheden eller problemer med at bruge computere eller information, tab af data eller driftstab i forbindelse med brugen af ​​oplysninger fra denne server.

Bortset fra mulige betingelser som angivet i de individuele dokumenter i denne publikation, gives ret til læse, kopiere, udskrive og distribuere dokumenter på denne server, forudsat at (1) brug af et sådant dokument skjer til ikke-kommercielle formål eller til private bruge og må ikke kopieres eller offentliggøres i ethvert medie, (2) dokumenter og relaterede grafiske ændres ikke, (3) billeder er ikke distribuerete uden ledsagende tekst, (4) tekst citeret uden kontekst og (5) den relevante ophavsrette er angivet på hver lejlighed.

Anvendelse til andre end de ovennævnte uden udtrykkelig tilladelse fra Figurgrossisten Sweden er forbudt enig med lov og kan resultere i strafferetligt og civilretligt ansvar.

De ovenfor beskrevne dokumenter omfatter ikke design eller layout af hjemmesiden http://figurgrossisten.dk eller enhver anden hjemmeside ejet, drevet, licenseret eller kontrolleret af Figurgrossisten Sweden.

Alternativ tvistbilæggelse
Har du en klage over et køb som ikke kunne afhjælpes ved direkte kontakt med Figurgrossisten Sweden, har du som forbruger ret til at kontakte et alternativt tvistbilæggelsesorgan.
Dette er for at nå frem til en mindelig løsning. Alternativet kan kun bruges af dig bosiddende i EU, hvor den anden part også er etableret i EU.
Du kan enten bruge online platformen for klager på EU Kommissionens websted, www.ec.europa.eu/odr, eller vende direkte til General Klagenævnet.

Links til tredjeparts websteder
Links i denne publikation gør det muligt at også forlade denne server. De linkede websteder er ikke under kontrol af Figurgrossisten Sweden, derfor bærer Figurgrossisten Sweden inget ansvar for indholdet af sådanne hjemmesider eller indhold af links af sådanne websteder. Figurgrossisten Sweden giver kun disse links for at lette opdagelsen af websteder og inkluderingen af link er ikke påtegning af Figurgrossisten Sweden aktuelle websted.